Mode voor jouw model

Mode voor jouw model

Als je de modebladen volgt heb je misschien de neiging om, bij het detecteren van een nieuwe trend, meteen naar de winkels te rennen en je kledingkast weer helemaal up to date te maken. Helaas pakt dat niet altijd even modieus uit. Bij het aanprijzen van de nieuwe kleuren en stijlen worden natuurlijk de modellen geselecteerd die het best uit de verf komen, maar dat hoeft niet te betekenen dat het iedereen net zo flatteus zal staan. Het is dus handig om eerst eens goed te kijken of die laatste trends wel bij jou passen.

neon-outfit-trend

Helemaal hip op het moment, zijn bijvoorbeeld de neon kleurige shirts en broeken. Dit kan een lekker fris en zomers effect geven bij een getinte of gebronsde huidskleur. Maar heb je dat zomer tintje nog niet helemaal te pakken, of van nature een wat lichtere huid, kunnen deze felle kleuren juist een averechts effect hebben, en je er extra bleek doen uitzien. Het is dus verstandig om eens te kijken welke kleuren kleding en make-up het beste bij jou tinten passen.

black-short-boots-highWat schoenen betreft zijn de enkellaarsjes de trend van het moment. Het leuke aan de lage laarsjes is dat je kunt spelen met je lengte door de juiste laarsjes te kiezen. Ben je niet zo lang, draag dan laag uitgesneden laarsjes met een rokje boven de knie of korter, en je benen zullen meteen een stuk langer lijken. Ben je juist wel lang, dan is het mooi om de laarsjes te dragen met een legging of panty in dezelfde kleur om het een geheel te maken. Er is één kleur dit altijd wel kan, zwart. Het klinkt saai, maar bij zwarte enkellaarsjes hoef je nooit zoveel na te denken dan bij andere kleuren. Het maakt je outfit altijd verzorgd af.

Een ander ding wat we toch onder ogen moeten komen, is dat we niet allemaal maatje model zijn. Je kunt dit wel ontkennen en toch eigenwijs alles willen dragen wat op de catwalk zo leuk staat, maar je kunt beter goed kijken naar je eigen lijf en met een paar simpele tips een outfit kiezen die mooi afkleed en waar je, je lekker in kunt voelen.

 

Reacties zijn gesloten.