Nieuwe bril?

Nieuwe bril?

 

Google_Glasses_Cyborg_NationDe afgelopen weken gonst het van de berichtgeving rondom Google en de zogenaamde Google bril die het bedrijf op de markt wil brengen. In september vorig jaar werd de Google bril al aan het grote publiek getoond op de catwalk tijdens de New York Fashion Week. Tijdens de show van ontwerper Diane von Furstenberg hadden de modellen allemaal een Google-bril op en waren de Google oprichters aanwezig bij de show.

De augmented reality-ondersteunende bril heeft verschillende functies die wij op dit moment ook terugvinden op onze smartphone. Gebruikers kunnen er bijvoorbeeld foto’s mee maken, video’s opnemen, berichten ontvangen en hun agenda mee checken. De bril werkt spraakgestuurd en zal bepaalde informatie projecten op het glas van de bril.

Een nieuwe stap in de richting van deze hypermoderne bril is de video die het bedrijf heeft gepubliceerd met meer details over de werking van de bril. Tevens is het bedrijf op zoek naar mensen die de bril willen testen. Helaas voor enthousiastelingen onder ons, si dat alleen mogelijk voor wensen die woonachtig zijn in de VS.

 

Reacties zijn gesloten.