Trendkleur groen

Trendkleur groen

 

Nadat de afgelopen jaren zich meer hebben gericht op soberheid is het dit jaar tijd om ons los te maken van de negatieve tendensen en vooruit te gaan kijken. Deze hang naar vernieuwing en frisheid vertaald zich naar een kleurbeeld voor het voorjaar, waarbij groen de boventoon voert.

imagesZo is smaragdgroen een typische kleur die we zullen terug zien in de kleding bij zowel mannen als vrouwen. Een ideale kleur om een luchtige combinatie neer te zetten en sluit tevens aan bij een grotere trend waarbij het welzijn van onze planeet steeds belangrijker wordt. Dit is overigens geen nieuwe trends, maar iets wat zich sinds een aantal jaren steeds meer ontwikkelt en ook in 2013 doorzet.

Dat groen de modekleur is van dit moment, blijkt ook uit de hoge mate waarin de kleur is terug te zien bij de make-up van vele modehuizen. In allerlei nuances en stijlen werd de kleur gebruikt door onder meer Stella McCartney, Michale Kors, Kenzo, Dior en Moschino. Blauwgroen, turkoois, smaragd, geelgroen, aquamarijn, mosgroen; alles mag als het maar groen is. Dus laat vooral deze kleur niet ontbreken in je make-up tas!

 

Reacties zijn gesloten.