Trends 2013

 

huge_tv

Ook in 2013 willen wij natuurlijk allemaal met de juiste gadgets voor de dag komen. Of het nu is omdat ze handig zijn, mooi, of gewoon ongelofelijk cool, dat maakt in wezen niet uit. Vandaar dat we de trends voor gadgets voor jou op een rij hebben gezet.

Groot, groter, grootst

Een breedbeeld tv is al lang niet meer voldoende en de nieuwste smart tv ook niet. Wij willen alleen nog maar tv’s die echt groot zijn met een haarscherp beeld. Onlangs werd er op de beurs voor consumentenelektronica in Las Vegas een tv getoond met een diagonaal van 2,5 meter en een resolutie die vier keer zo hoog is als de huidige HD-tv’s. Hoewel de tv-uitzendingen nog niet eens zo ver zijn, dromen wij alvast van zo’n ultra gaaf ding aan de muur.

Kleiner en goedkoper

De verkoop van tablets is voor de kerstinkopen van het afgelopen jaar explosief gestegen, maar er kan nog meer bij. Met de introductie van het kleinere formaat de van iPad, zijn ook andere aanbieders overstag gegaan en wordt de kleine tablet steeds aantrekkelijker. Het formaat is nog altidj groot genoeg om  vanuit je luie stoel een beetje over het web te surfen en klein genoeg om mee te nemen. Nog een plus, de verwachting is dat de prijzen van deze mooie dingetjes gaan dalen.

238803-internet-refrigerator-in-actionInternet of things

Stel je voor: je eigen koelkoest vertelt je wat er nog in ligt en wat je nodig hebt. Niet zo’n hele gekke gedachte. Steeds meer fabricanten richten zich op de ontwikkeling van apparaten die meedenken en het leven nog een beetje gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld LG en Samsung; zij lanceerden eerder al een connected koelkast en wasmachine.